Яка вода корисніша з-під крана або Кип'ячена?

Корисніше для організму пити сиру воду, оскільки вона містить важливі мікроелементи: магній, кальцій, натрій та ін. Після кип'ятіння ці компоненти осідають на нагрівальних елементах, і вода втрачає корисні властивості.22 Apr 2019

Самої корисний для здоров'я вважається вода з артезіанських свердловин та джерел. Це мінеральна вода. Слід розрізняти поняття мінеральна та мінералізована. Мінеральна має на увазі природне джерело, яке найприроднішим шляхом збагатило воду корисними компонентами.

Кип'ячення вважається найпростішим і найдоступнішим способом зробити воду більш чистою та безпечною. Насправді, висока температура спричиняє загибель багатьох видів бактерій, руйнує шкідливі солі та сполуки хлору.

Для пиття краще всього використовувати міжпластову воду. Ця вода Чистіша, пройшла фільтрацію за допомогою піску, глини, каміння і знаходиться глибоко під землею.