Як загустити соус із вершків?

Як відрегулювати густоту вершкового соусу Щоб отримати більш густу вершкову підливу, використовуйте як загусник пшеничне борошно. Половина столової ложки вже зробить соус помітно густіше. Наприклад, якщо ви готуєте м'ясо з гарніром, після обсмажування м'яса, додайте чайну ложку борошна до сковороди.

9 способів загуснути соус або суп І як зберегти його смак

  1. Пасероване борошно.
  2. Випарювання …
  3. Крохмаль …
  4. Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
  5. Яєчний жовток …
  6. Сметана, вершкове масло, м'який сир.
  7. Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
  8. Подрібнені у пюре овочі

Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких обертах і даємо постояти хвилин 10-15. Потім збиваємо вершкову масу.