Що таке соєве борошно?

Соєве борошно — це соєві боби, очищені від зовнішньої оболонки і термічній обробці, що ретельно розмелюються на млинах, і вийшла борошно використовується для приготування різноманітних дієтичних страв. Це натуральний замінник яєць, незамінний продукт харчування для вегетаріанців та людей, які дотримуються посту.

Безглютенова мука: варіанти заміни

ВидПлюси заміни
Борошно кіноа та амаранта— Має яскравий трохи горіховий смак
Соєве борошно— Може викликати алергію
Борошно сорго— Має нейтральний смак
Черемхова борошно— Має шоколадно-мигдальний смак

У борошна ніжний кремовий колір та легкий аромат горіхів. Існує три різновиди соєвого борошна: напівзнежирена зі зниженим вмістом жирів, необезжирена з вихідними показниками речовин та знежирена, дієтична. Харчова цінність на 100 р.

Соєве борошно — Це продукт подрібнення соєвих бобів (насіння сої, макухи та шроту) до порошкоподібної маси, що широко застосовується в кулінарії через свої корисні властивості.