Як набрати свою норму білків за допомогою продуктів
- яйця – 12,7 г;
- яєчний білок — 10,2 г;
- куряче філе – 23,5 г;
- яловичина – 22,2 г;
- свинина – 14,3 г;
- арахіс – 26 г;
- сир, 5% – 21 г;
- йогурт грецький, 10% – 4 г;
Топ-20 продуктів із високим вмістом білка (У середньому на 100 г)
- Червона ікра — 36 г;
- Соя — 36 г;
- Сир "Пармезан" — 36 г;
- Куряча грудка — 31 г;
- Гарбузове насіння — 30 г;
- Тунець — 29,15 г;
- Пісна яловичина — 29 г;
- Свинина (вирізка) — 26 г;
- Як добирати норму білка: замінювати вуглеводні десерти на білкові …
- Протеїнові горішки.
- Протеїнові печива.
- Протеїнові бісквіти.
- Суміші для приготування протеїнових панкейків, вафель чи кексів.
- Протеїновий шоколад
Sep 1, 2020