Що можна робити за допомогою занурювального блендера?

З ним легко зробити повітряний крем і мус, збити яйця, вершки чи білки до стійких піків. Призначені для виготовлення густого тіста. З їхньою допомогою народжуються справжні кулінарні шедеври. Але така насадка є не в кожній моделі блендера….Переваги занурювального блендера

  • подрібнюючі
  • перемішують
  • збиваючі.

Основне призначення занурювального блендера — Подрібнювати. Втім, виробники давно зрозуміли, що єдину функцію непогано було б доповнити іншими корисними можливостями. Тому сучасні моделі, такі як HR1679/90, можуть збивати, змішувати, дробити. А до деяких у комплекті навіть іде тертка.

Блендер стаціонарного типу оптимально підходить для приготування рідких страв супів, смузі, мусів, соусів, підлив. Крім цього, зрозуміло, у ньому можна, можливо подрібнювати та інші інгредієнти – наприклад, м'ясо для котлет, відварені овочі для пюре, сир для запіканки чи горіхи для випічки.